Sopar-Col·loqui amb la Jove Cambra de Vic

Per aquest divendres, 30 de novembre, la Jove Cambra de Vic va cursar-me ja fa unes setmanes la seva amable invitació per ser el protagonista del segon sopar-tertúlia que realitzen des de la seva recent constitució el passat mes de març d´enguany. Us reconec que la trucada del seu President, en Francesc Matas (antic company d´Institut) convidant-me a l´acte, va fer-me molta il·lusió i va despertar-me un desig especial. Coneixo el col·lectiu de les Joves Cambres de Catalunya perquè ja fa uns anys que de la mà del Marcel Prunera (aleshores President de Joves Cambres de Catalunya), tan al company David Campdelacreu com a un servidor, se´ns va oferir la possibilitat de crear la delegació. Tot i ser interessant, en aquell moment vam declinar l´oferiment per no poder-hi dedicar el temps que es mereixia. Per tant, és un plaer i un repte que ara els companys empresaris que han fet néixer aquesta delegació a Vic, m´hagin convidat a participar en el que serà el seu segon sopar-col·loqui amb emprenedors. Els n´adelanto l´agraïment. Els que em coneixeu, sabreu que sempre saludo amb entusiasme qualsevol espai d´opinió o reflexió que ajudi a despertar-nos la consciència i creativitat que tots portem a dins. I les Joves Cambres, com a punt de trobada d´emprenedors amb inquietuds empresarials i socials, n´es un bon exemple, que de ben segur serà reeixit. Companys de Joves Cambres, ens veiem divendres!
foto: (vilaweb-presentació pública Jove Cambra de Vic)