1 any després

Aquest dimarts, 27 de maig, farà un any de les eleccions municipals. A Vic, CIU aguantava bé el cop tenint en compte les circumstàncies que els havien precedit. El PSC fracassava, perdia un regidor, passava a ser tercera força i tancava un cicle. ERC es desmoronava i tocava fons. ICV-EUiA consolidava el seu espai amb un resultat molt digne. La CUP feia un resultat excel·lent i entrava per primera vegada a l´Ajuntament. La PxC pulveritzava expectatives  i es convertia en la segona força política. Tot allò féu engendrar un govern de coal·lició a 4 bandes (inèdit a Catalunya) que en pocs mesos s´acabà reduint a 3, per l´expulsió d´ICV-EUiA. Un any després, és un bon moment per sondejar opinions i per això aquest dimarts obriré una triple enquesta en aquest bloc per tal que hi puguis dir la teva.