Govern de Vic: aprovat amb futur incert

El politòleg vigatà Domènec Pérez m´ha fet arribar la valoració final de l´enquesta sobre Vic que aquest bloc ha mantingut oberta durant els últims mesos. Tot i que l´enquesta no pretenia ser cap mostra científica si que tenia l´objectiu modest de copsar el pols de la ciutat de Vic. Vist el resultat podriem apuntar que l´equip de govern, en general, aprova (més fruit de la bona acceptació i valoració de l´alcalde que no pas del conjunt del grup) però tot i així no acaba de transmetre confiança de cara al futur i en conseqüència s´empara en les actuacions i implicacions del dia a dia per aconseguir-ho. No obstant això, si és cert, que en un primer moment i després de la irrupció en força de PxC, el govern ha intentat prendre cartes en l´assumpte. Tot i això, la percepció d´una manca de planificació estratègica de la ciutat continua fent-se evident, la qual cosa impedeix que l´equip de govern acabi d´arrencar el vol. Si no s´hi afanya, podria no ser-hi a temps. Qui vulgui consultar tots els resultats de l´enquesta ho pot fer-ho en l´apartat d´enquestes d´aquest bloc (dalt la capçalera). PS: text íntegre de valoració dels resultats de l´enquesta elaborats per Domènec Pérez.