Mitja part a l´estadi de la ciutat dels sants

 

placaAprofitant el símil futbolístic, (avui guanyarem!!!), si la ciutat fos un estadi, govern i oposició els dos equips de futbol, i els ciutadans de Vic els espectadors de la graderia, a dia d´avui, 27 de maig, estariem a la mitja part del partit de legislatura i amb un empat al marcador, 2-2. L´equip de govern ha marcat 2 grans gols; el bus gratuït pels avis i el segon plà de barris, tot i que aquest últim de penal i fruit d´una jugada polèmica (una internada pel Graell provoca un “penal discutible” que l´hàbil alcalde transforma en gol pel segon Plà de Barris). L´equip de l´oposició, a la vegada, ha intentat escalfar el partit amb reiterades faltes (algunes de tarjeta vermella) sobretot per part del davanter centre, egòlatra i sense escrúpols, però amb bona sintonia amb l´afició. Però al mig del camp, l´oposició no ha tingut massa consistència i les passades en profunditat han estat més aviat poques. Amb tot, l´oposició ha fet 2 gols, marcats en pròpia porta per l´equip de govern, com el dels sous i els molts càrrecs de confiança, i el del poum. Aquest últim marcat en el temps de descompte de la primera part (quin mal!!!). Ara, al vestidor, els dos equips referan estratègies i tots sortiran a guanyar. Però es descarten golejades. A l´equip del govern, els equilibris seran més difícils i alguns jugadors han demostrat més consistència i demanaran més minuts. De donar-los o no, pot anar-hi el partit. A més, l´equip de l´oposició penjarà pilotes a l´olla, intentant rematar-ho tot i esperant més errors en defensa. El resultat, però, no es decidirà en l´últim minut. A l´últim quart, tot ha d´estar dat i beneït i pensant només en la pròxima temporada. De no ser així, el partit pot acabar boig i qualsevol individualitat esperpèntica fent el gol d´or.