Felicitats i bona feina!

Amb l´amic i exalcalde Codina sempre hem compartit que la ciutat de Vic cal entendre-la però sobretot estimar-la. Doncs Josep Maria Font (President ERC Vic) i Joan López (Candidat ERC Alcaldia 2011) l´entenen i l´estimen. I a més, són honestos. Són els valors més preuats del trencaclosques polític d´avui en dia. Com el pagès que enfonsa la rella per solcar la terra i fer excel·lent llaurada, ells han empeltat ciutat i partit per fer créixer de nou el projecte d´Esquerra a Vic. En l´assamblea del divendres on van ser escollits s´hi va sembrar la llavor. I vindrà bona collita. Personalment, ho compartim gairebé tot i no en va ens hi hem il·lusionat junts.  Ha estat gràcies a l´esforç de tots els militants, històrics i jerkis inclosos, a la generositat de Gràcia Ferrer, al sacrifici personal del President sortint, Raül Escobar, a qui li agraeixo públicament el gest humil de deixar pas, així com a la bona predisposició i sintonia de l´executiva comarcal i del diputat Freixanet amb el nou president, candidat i executiva entrant, que ha estat possible construir de nou un projecte que vol i pot ser vigatà, d´esquerres, republicà i independentista. Arromanguem-nos plegats i anem per feina!

PS: Joan López emocionat minuts després de ser elegit cap de llista.