1r Taller de Màgia a Vic

Cada dimarts a partir del 28 de setembre de 2010 i durant 10 úniques sessions d’1 hora i mitja cadascuna impartiré personalment al Centre Cívic de Can Pau Raba de Vic el primer taller de màgia que es farà a la ciutat. Tot i que durant anys ho he estat fent a Girona, aquest és el primer (i únic cop) que impartiré el curs a Vic. Inèdit, doncs. Serà en el marc de la nova temporada de tallers que l’Ajuntament de Vic organitza pels centres cívics de la ciutat. Serà un taller de màgia de close-up (màgia d’aprop) i de micromàgia, probablement la disciplina més fascinant d’aquesta misteriosa art escènica. La màgia de close-up és la que es fa a molts pocs metres de l’espectador i utilitzant materials a l’abast de tothom. Llumins, cordes, monedes, cartes, mocadors i fins i tot la mítica caixeta zebra seran els companys de viatge d’aquest curiós i pràctic taller. T’hi atreveixes? apunta-t’hi (a partir del 13 de setembre) i deixa’t atrapar per l’encant d’aquesta disciplina mil·lenària que fóu el primer intent de l’home per comprendre i dominar el món del seu entorn.