Tanco el bloc indefinidament

Amigues i amics lectors, tanco el bloc indefinidament. No és broma. A la majoria us sorprendrà però us asseguro que no és una decisió presa en calent. Tot al contrari. Com en tot, hi hauran influït diferents factors i algun d’ells haurà estat determinant. I de ben segur que les vacances fetes a l’últim paradís nacional (per cert, la primera vegada en molts anys que faig més d’una setmana de vacances!) hi pot haver influenciat. És numantina l’energia que desprèn l’illa per qui gosa endinsar-s’hi a fons allunyant-se del brogit turístic. En qualsevol cas, i malgrat el què alguns puguin pensar, el tancament no obeeix a criteris polítics que, per altra banda, mai han condicionat allò que he escrit, tot i que, a voltes, alguns dels posts sobre la política vigatana han incomodat alguns polítics locals i precipitat alguna que altra decisió municipal. I el mateix puc dir del twitter dels plens de Vic, que també deixo de fer tot i que hi continuaré assistint (per cert, la sala de plens continua sense tenir wifi obert, santa paciència!). Més enllà d’això, no és menys cert que últimament l’assiduïtat en la que escrivia al bloc es dilatava en excés. I és aquest fet el que en determina el tancament. Per no actualitzar-lo, el tanco!. I prefereixo fer-ho quan l’hàbit de lectura/consulta del bloc encara és a diari que no pas quan aquest passi a ser esporàdic. Això ho he après de la màgia, on l’espectacle acaba quan el públic encara el demanda. És per tot plegat que tampoc  ja no vaig esmerçar esforços en renovar la foto de capçalera i reubicar els banners de portada (disculpeu-me Xevi d’Omnium, Joan del Fòrum de Debats i Miquel del GDP per, tot i tenir els banners, no haver-los tornat a inserir encara). Així, doncs, la decisió la prenc convençut, feliç i sobretot agraït per les moltes visites que dia rera dia ha tingut el bloc i pels molts comentaris (els bons i els dolents) que totes i tots m’hi heu escrit. A totes i a tots, moltes gràcies per opinar-hi i participar-hi. Enceto una nova etapa on, per descomptat (!!!), hi ronda algun que altre nou projecte personal (no polític, doncs aquest resta igual d’actiu que sempre!) que, tot sigui dit de passada, faria del tot incompatible, per manca de temps, l’actualització constant del bloc. En fi, que ara per ara aquest trajecte acaba aquí (amb prop de 65.000 visites a l’esquena que mai a la vida m’hagués imaginat!!!) però fixeu-se que, tal i com il·lustra la foto del post (feta a Formentera) la Vespa està aturada…però la carretera continua!!! Gràcies per tot, amigues i amics lectors!