Un pas endavant

576_1315825254_Adri_Costa_MG_2996_Estelada_Ajuntament_Vic_2011-746575

Aquest dilluns el President de la Secció local d’ERC Vic,  Josep M Font, ha  convocat una assemblea local pel dimarts 10 de desembre.

El motiu de l’Assemblea és doble, primer per l’elecció de la nova executiva de la secció local que toca renovar després del període de dos anys que marquen els estatuts. En segon lloc per l’elecció del cap de llista d’Esquerra Republicana de Catalunya a l’Alcaldia de Vic per les properes eleccions municipals que s’han de celebrar el mes de maig de 2015.

Aprofito aquest retrobament amb el bloc per dir-vos que després de varis mesos de converses amb l’executiva local, el grup municipal, militants, companyes i companys del SOMVIC i sobretot molts veïns i ciutadans de peu, anònims tots, he decidit presentar la meva candidatura a cap de llista d’Esquerra Republicana a Vic.

Per tal de fer-ho efectiu, ja disposo de més del 20% dels avals necessaris  de la militància que es requereixen d’acord amb els estatuts per poder ser escollit a l’assemblea. Tot i això, durant els 18 propers dies fins l’assemblea del dia 10 espero haver-me trobat amb la totalitat de la militància d’ERC Vic per tal d’il.lusionar-nos plegats en un projecte nou, viu, d’esquerres, independentista i amarat d’estima a la ciutat. Aquest pas el faig tossudament convençut i amb molta humilitat però sabent que estic preparat per liderar, si així ho decideix l’assemblea, el repte que se’m presenta. I no ho faré sol, sinó al costat, si així ho decideix també l’assemblea, d’un nou president d’ERC Vic com el Pere Ricart, un activista de pedra picada que estic segur que liderarà un equip capaç d’aconseguir allò que ens proposem.

(fotografia: Adrià Costa – osona.com)