Política virtual ?

A fil dels últims dos posts publicats en els que parlava de democràcia virtual, el company polítòleg Domènec Pérez, m´ha fet arribar un “working paper” sobre les noves formes de participació política que suposen els blocs i les noves tecnologies. És un bon estudi comparat d´aquest nou mon polític virtual. Segons l´autor:
“Aquest “working paper” exposa des d’un punt de vista crític l’abast potencial i les mancances actuals d’aquests nous mitjans tecnològics- webs i blogs-, des del punt de vista de la participació del ciutadà. Aquest anàlisis es conjuga alhora, amb elements propis de la comunicació política ( aquells que perden vigència / nous conceptes / noves tendències ) i de la societat de la informació. La majoria d’estudis teòrics exposats en aquest working paper s’han extret de l’experiència a EEUU, el país on hi ha hagut una implantació més ràpida d’Internet entre les ciutadans, i a on més s’han desenvolupat les tècniques de marketing polític.”
Per llegir-lo o imprimir-se l´estudi en format pdf, cliqueu aquí..