Ordre del dia Ple Ajuntament de Vic 05/11/07

Aquest dilluns es farà el primer ple d´aquesta legislatura amb ICV-EUiA a l´oposició. Tornafoch, però, encara ocuparà la bancada de govern, situada a la dreta (?) de l´alcalde. Excepte que l´hagin canviat de lloc. En aquest ple, a les 4 mocions que figuren en l´ordre del dia (encara pot haver-n´hi alguna d´urgència…) caldrà afegir-hi els precs i preguntes dels ja 3 partits de l´oposició. I una dada curiosa. De moment, en el que va de legislatura, aquest govern ja porta un rècord històric a les seves esquenes: el de ser, almenys fins ara, el govern a qui més precs i preguntes se li estant fent. Ara, amb ICV-EUiA a l´oposició, el rècord pot ampliar-se. Paciència.
Per llegir l´ordre del dia, cliqueu aquí.
I per llegir l´acta de l´anterior ple (01/10/07), cliqueu aquí.