La mercantil Ausa Futur

La inciativa privada ha hagut d´acabar fent allò que des de la iniciativa pública local i comarcal tant se n´ha parlat però mai s´ha materialitzat. Han estat els empresaris comarcals i no els ajuntaments locals els que han aglutinat esforços i endegat un projecte per servir a la comarca i al país. Per tant, felicito els promotors de la mercantil AUSA FUTUR pel seu compromís i valentia. Caldrà, però, que la iniciativa no es polititzi, ni que se n´estableixin paternitats. I és que a més d´un el projecte li farà salibera. Espero no sentir que l´èxit del projecte se l´apunten els alcaldes!! Suposo que els promotors ho tenen clar i que qui paga, mana. És evident, però, que només la suma d´esforços, privats i públics, en garantirà l´èxit. Més enllà dels objectius genèrics i de les bones voluntats, i del tant preuat i buscat parc tecnològic (tothom en vol un!!), hi ha tres aspectes interessants que van més enllà del parc de moda. La compra de sòl, la promoció industrial, i la complicitat de la Universitat de Vic. És a dir, intervenció territorial, estimulació d´indústria i sintonia empresa-universitat. Pinta bé. Ànims i calés.