Ordre del dia Ple Ajuntament de Vic 20/12/07

Aquest dijous a les 10 del matí, com qui va al mercat a comprar fruita, l´equip de govern ens convida al Ple Extraordinari de Pressupostos. Aquest cop, però, el Ple es farà a la Sala de la Columna, entre vigatans il·lustres (almenys a les parets). No hi ha dubte que la posada en escena serà acurada i que la claca estarà assegurada. Caldrà estar atent a les perles que es deixin anar, o als infortunis que hi puguin haver, o ser murri per llegir molt bé entre línies. Les cadires vermelles almenys seran més còmodes que els bancs de la sala de plens. Una curiositat, durant els 8 anys que he estat regidor s´han criticat sempre, per excessives, les despeses de representació de l´exalcalde Codina. Sort que l´actual equip de govern fa de l´austeritat la seva raó de ser…
Clica aquí si vols veure l´ordre del dia. Clica aquí si vols veure l´acta del Ple anterior. Curiosament en l´acta del Ple anterior s´obvia el fet que l´alcalde va denegar al regidor d´ICV-EUiA la segona petició per explicar al Ple la seva sortida del govern. Caldrà estar atents als descuits de l´acta d´ara endavant.