Ciutadans porcs

Aquesta és, dia si i dia també, la imatge que al capvespre ofereix aquesta paperera-contenidor de la Plaça Major de Vic, just a la cantonada del carrer de la Riera. I no cal dir que tots els visitants que surten del parquing soterrat de la plaça topen amb aquesta postal domèstica tan galdosa. Jo no sé si els responsables de l´actitud incívica són blancs, negres, grocs o taronges, però el que si sé és que són ciutadans, igual que jo, però ciutadans porcs. No fa falta ser cap llumanera per entendre que aquesta paperera no és un contenidor, però és la p….mandra de fer uns metres més per dipositar la brossa allà on toca, la que fa realitat aquesta estampa bruta i degradada. I del fet en sí, no n´és culpable l´Ajuntament (només faltaria!!), sinó que és culpa d´uns quants ciutadans porcs. Apa, ja està dit!