Èxit catosfèric

Han estat una cinquantena de ponents i més de 300 blocaires catalans els que hem participat en les primeres jornades de la catosfera celebrades a Granollers aquest cap de setmana. Ha estat un èxit en majúscules. Des d´aquí felicito als organitzadors (Ajuntament de Granollers i Poliblocs) i als molts col·laboradors que hi han participat, així com la vàlua de tots els tertulians-ponents que han participat en les taules-debats organitzats. De les més de 10 taules temàtiques organitzades, us deixo (en les pròximes hores) amb 2 intervencions del Toni Ibàñez (inventor de la paraula “catosfera”, escriptor i blocaire) i del Saül Gordillo (director de l´ACN i referent blocaire del país). Les dues intervencions són la reacció a la intervencio d´Albert Cuesta demanant als blocaires no mirar-se el melic postejant només en català, i a la de Xavier Vidal posant veu a una demanda dels seus oients a Rac 1 per crear un gran portal català que aglutini tota la comunitat blocaire catalana. I finalment us deixo un petit fragment de la cloenda-agraïment de Marc Vidal, principal impulsor de les jornades. També podeu llegir els posts de dos blocaires osonencs, el Jordi i el Raül. La veritat és que, malgrat ser blocaire, quan veus monstres virtuals de manera presencial i de la talla dels ponents convidats, et sents un autèntic profà en aquest camaleònic mon virtual que és la xarxa.


PD: disculpeu el tall final però se m´ha agotat la bateria.