Ordre del dia Ple Ajuntament de Vic 13/02/08

Aquest dimarts a les 11:30 hores del matí, en comptes del dilluns com és habitual, hi ha ple a l´Ajuntament de Vic. Entre d´altres, s´hi aprovarà l´avanç del POUM i l´aprovació definitiva del projecte d´establiment del servei públic de llars d´infants (!!!), la memòria justificativa per la constitució d´una societat municipal que gestioni el patrimoni del sòl i d´habitatge de Vic, i la sol·licitud de la declaració de la Casa Comella com a bé d´interès cultural. Sorprenentment, en l´apartat de mocions, només s´hi recull l´antiga moció de la CUP sobre les delegacions territorials (oblidada per l´alcalde que l´ha adormida fins que li ha interessat), però no es recull cap de les altres mocions que els 3 grups de l´oposició havien presentat. Ara per ara, a l´equip de govern no li devien convenir. Poca cintura. Per veure l´ordre del dia d´aquest ple, clica aquí. Per llegir l´acta de l´anterior Ple (hi veureu escrit Abat Oliba amb “v”!!), clica aquí.