Els ex diuen SI

El grup promotor de l´Associació d´Exregidors de Vic va convocar el passat dijous a la nit el primer sopar d´exregidors per explicar-los la iniciativa. N´erem uns 25, un nombre gens despreciable si tenim en compte que de la setantena d´exregidors vius des del 1979 fins avui, gairebé una quinzena ja no viuen ni a Vic ni tan sols a la comarca. La convocatòria l´havíem fet per carta a tots els exregidors, excepte a alguns que no van poder ser localitzats o l´adreça va resultar ser incorrecta. Des dels primers mesos en què es va començar a parlar d´aquesta inciativa, hi ha hagut qui hi ha volgut veure papus i contrapoders enverinats. Són arguments capciosos i intencionats, fruit del desconeixement del què pretén l´associació. Durant el sopar vam tenir ocasió de discutir-ho i es va repartir un esboç d´estatuts que serà esmenat en allò que es consideri oportú i aprovat en una posterior assemblea, prèvia a la presentació pública de l´associació en un acte que pretén ser solemne durant la pròxima tardor. El sopar va ser distès amb matisos polítics d´alt voltatge que van captar l´atenció dels presents, sobretot quan va desxifrar-se la teoria del temps universal per part del Nan Orriols. Al final, pastís de celebració i un “brindis” per Vic van concloure un sopar històric on finalment ningú va qüestionar la idea però si es va reclamar més participació. Doncs som-hi!!!