L´osonosfera ha parit

Abrigats per la boira i amagats entre parets històriques que guardaven silencis “rojos” uns quants blocaires d´aquesta comarca anunciàvem, primer davant la premsa el novembre de l´any passat, i posteriorment en públic el gener d´enguany, allò que aquest divendres ja serà una realitat. La primera trobada blocaire d´Osona i la presentació del portal de l´osonosfera, que ha d´aglutinar i cohesionar la rica comunitat blocaire d´Osona i el Lluçanès per projectar-la amb força a la catosfera. Aquesta comarca ha estat, és i serà referència nacional en gastronomia, indústria, esports, universitat, cultura i aquest divendres també serà referència blocaire. Vicent Partal, Saül Gordillo i Carles Puigdemont participaran en la Primera Trobada Blocaire d´Osona, que celebrarem a la sala polivalent de l´Ajuntament de Tavèrnoles el proper divendres, 13 de juny, a les 8 del vespre. A més, presentarem en públic i en exclusiva el portal osonosfera.cat (gràcies Nació Digital!). Si ets blocaire o vols ser-ho, NO HI FALTIS! L´osonosfera no és de ningú i és de tots!. Pots inscriure-t´hi CLICANT AQUÍ.