Osonosfera, l´èxit de tots !

Èxit osonosfèric a Tavèrnoles. Ni la pluja va deslluir l´acte. Des de l´esplèndida terrassa es divisava una panoràmica idíl·lica just després de ploure. Va ser un encert celebrar la 1ª Trobada Blocaire d´Osona a Tavèrnoles. Vam superar totes les previsions i fins i tot es va desbordar el sopar. Vam demostrar que l´osonosfera no és de ningú i és de tots. Aquesta és la clau de l´èxit! Només la capçalera del portal osonosfera.cat ja és un reflex del què és i vol ser l´osonosfera. Un divers i heterogeni espai virtual com ho és la comarca amb un objectiu únic: cohesionar la comunitat i projectar-la amb força a la blocosfera catalana. El present i futur d´aquest país serà un reflex també del què és i vol ser la xarxa. És per això que el bloc i les xarxes locals que els cohesionen, poden ser un xarop social al servei d´aquest país 2.0. A la taula, els convidats de luxe, Vicent Partal, Carles Puigdemont i Saül Gordillo van dibuixar un camí sense fi pel mon blocaire i van abocar les seves vivències personals per evidenciar-ho. L´aplicació del bloc és infinita i cadascú cal que hi trobi la seva i totes hi són benvingudes. Ara cal que l´osonosfera no s´aturi i que segueixi ampliant-se a tots aquells que vulguin ser-ne protagonistes. Vist l´èxit, hem d´estar a l´altura de les expectatives. Junts podem fer-ho. Moltes felicitats a tots i totes per fer-ho possible. Us deixo el video-resum, realitzat per l´Arnau Martí, que va servir per obrir la jornada i que és un resum del que ha estat i és avui l´osonosfera (foto: Jordi Vila). Més avall i a la dreta (en l´apartat de videos) podreu veure en unes hores com l´Eric i jo fem el trajecte patriòtic de l´Ajuntament al Restaurant sobre la seva Vespa (i jo sense casc,ai làs!). Gràcies Eric!  


Trobada Osonosfera from