Miquel, Serafí d´Osona

El títol fa honors al patró de la meva ciutat. Al penitent i flagel·lat Miquel dels Sants, que ja de ben petit es deixava caure sobre cards i espines pels voltants de Sant Miquel Xic, a la falda del Puig dels Jueus de Vic, com a sacrifici personal i devoció al “mestre”.  En aquella època l´apostolaren el Serafí d´Ausona. Segurament amb raó. D´altres, sense raó, s´hi apostolen sols. Com el “serafí” que en nom del Consell Comarcal d´Osona va presentar al·legacions al Plà d´Aeroports, Aeròdroms i Heliports de Catalunya sense una resolució expressa del Consell Comarcal (ni tan sols de Presidència) que l´hi autoritzés a fer-ho (!!!). Va ser el grup d´ERC al Consell Comarcal qui va fer pujar els colors al seu President en l´últim pleL´error és flagrant i la il·legalitat majúscula. Obligatori esmenar-la. Ara tota excusa és sobrera (i a més si és falsa!!!). L´ètica en política, com la fe en la religió, es presumeix quan es practica.  Aquest dimarts, però, el serafí ha reconegut el greu error. Ho explica en Xevi Bardolet en el seu bloc. Abans, en Jordi Casals  també ja ho havia postejat. En qualsevol cas, d´aquests “serafins” n´hi haurà sempre. Igual que de Miquels i Miqueles. I aquest dissabte toca felicitar-los a tots. Doncs apa, felicitats i bona festa major!!!!

PS: si voleu saber més, llegiu això i guaiteu això.

PS1: també podeu llegir aquest post  “i el president… va mentir!”

PS2: llegir el comunicat de premsa d´ERC