Més blocs amics

L´home del canguro ja té bloc. És una finestra oberta al món obrada amb criteri, humor i picaresca. El millor antídot contra els silenciadors d´opinió. En kgr (abreviació incorrecte de canguro) s´ha immiscuït en la vida vigatana com un vigatà més de pedra picada. Avui és un coneixedor nat de l´entremat polític vigatà i un insubornable professional que fa de la crònica quelcom més que una noticia informativa. I a qui li piqui, que es rasqui! Aquest advocat, periodista, paleta, jardiner, cuiner i estratega nat no té mai mandra d´arramengar-se i pelar-se colzes i genolls quan fa falta. Nen, pantalons curts i genolls pelats…sempre! 

Aprofito per enllaçar-lo en els blocs amics, juntament amb d´altres bons companys blocaires que avui també enllaço, com l´Isaac Peraire, de Prats, amic d´en “Galceran” i de la bruixa “Napa”, o l´infatigable i sempre jove Josep Maria Brugera a qui els anys semblen fer-li només pessigolles (xiva´t, quin és el secret?).