Valoració del Baròmetre de Vic

barometre2La valoració del Baròmetre Municipal de Vic que el politòleg Domènec Pérez m´ha fet arribar comença així: “Per bé que l’estudi publicat per l’Ajuntament de Vic serveix per configurar-nos una “ radiografia instantània” de les aspiracions, els problemes, les inquietuds i les actituds polítiques del ciutadans de Vic, cal analitzar els resultats oferts amb una certa distància analítica i una acurada lectura científica. Així, aspectes com la planificació de l´estudi, la mostra, la determinació dels objectius, els errors de cobertura del mostreig, la manca de certes variables de control, l´elevat nombre d´indecisos, el vot ocult o el propi formulari, esdevenen claus per rellegir els resultats, més enllà dels resultats exposats.” Llegeix valoració sencera.