Ordre del dia Ple Ajuntament de Vic 19/01/09

Aquest dilluns hi ha el Ple de l´Ajuntament de Vic. Si llegiu l´ordre del dia hi veureu, com ja és costum, 2 punts que rectifiquen errors anteriors. A més s´hi aprovarà el primer suplement de crèdit del pressupost de 2009, aprovat tot just en l´anterior ple. No han passat ni 3 setmanes i ja s´esmenen les previsions allí contingudes, prova més que evident que algunes de les partides del pressupost aprovat eren una pantonima per sortir del pas (!!!).  També hi llegeixo la creació de la segona comissió d´estudi pel tema del parc tecnològic (se´n va crear una tot just fa uns mesos). Menys comissions i més concrecions és el que fa falta!!!. En fi, serà interessant. Hi serem com sempre, tot i que potser no fins el final. A l´apartat de mocions, Tornafoch torna a provar sort amb la vacuna del papiloma. Per llegir l´acta del Ple de desembre, cliqueu aquí.