Camises blau cel i mitjons de llana

 

plejuny2009En el ple d´ahir els micros dels regidors no van fallar. Eren nous. Inalàmbrics. Els antics, amb només 3 anys d´antiguitat, havien donat algun problema tècnic en l´últim ple. Conseqüència: micros nous. L´Eugeni (tècnic frelance) estava content com unes pasqües. Si totes les empreses canviessin el sistema de so cada 3 anys no notaria la crisi!!! A la sala, però, continua sense haver-hi wifi lliure. I els que ens conectem via twitter, continuem pagant, ai làs! Paradoxes de la vida. Com la del contrast de la camisa blau cel de 5 dels 6 regidors de CIU (benvinguda primavera) amb els mitjons de llana de l´entrenyable mossèn Lluís (comiat d´hivern), ara ja company de sala a cada Ple. I és que vivim en un mon de contraris. De l´ordre del dia, destacar que, a banda del nou Consorci per gestionar (la contrapartida del segon plà de barris) les dues ARE, també es va aprovar crear una altra comissió per crear una nova SL pública gestada des de l´Impe per promoció i impuls econòmic i en la que es desconeix (i aquí hi ha l´entrellat!!) si els consellers delegats de la mateixa seran remunerats (???). Durant el debat de la moció de PxC sobre Jaume I, els regidors cupaires són ningunejats per Anglada, que els titlla de borratxos i que no es dutxen, davant la sorprenent passivitat (!!!) de l´Alcalde que no obliga a Anglada a retractar-se de les injurioses paraules.  A precs i preguntes, Anglada torna a buidar el pap i aireja el malestar (real i evident) del cos de funcionaris de l´Ajuntament. A més, l´atractiva secretària de l´Ajuntament, plega. Anglada, que es permet en públic alliçonar els seus súbdits regidors, continua tenint empaltat en el tarannà, l´antídot amb el que, paradoxalment, els altres grups han d´anestesiar-lo. A dia d´avui, però, i a manca d´un “Anglada bo” que pugui neutralitzar-lo, l´efecte és imparable!