L´ocell de pedra i l´osonosfera que piula

santallucia-007-bisAquest divendres 19 de juny, a les 20 hores, al Centre Cultural de Can Costa i Font de Taradell l´Osonosfera (www.osonosfera.cat) compleix 1 any i ho fa organitzant la 2ª Trobada de Blocaires d´Osona. L´ocellot que veieu és el patró d´enguany. L´any passat ho fou la mítica font del desmai. Aquest any, a més dels blocaires, la trobada s´amplia també als twittaires de la comarca! L´Osonosfera, dinàmica i amb empenta com la comarca, mai no es queda quieta i es mou avançant i millorant per fer-la més viva i representativa d´aquest camaleònic món virtual. El peculiar ocellot de pedra de la plaça de Santa Llúcia de Taradell, on aquest dimarts a les 18:00h hi celebrem la roda de premsa, ha estat investit patró per ser precisament un ocell el símbol o esguard del twitter. I és que Osona piula en xarxa…i jo afegeixo: i que per molts anys continuïi piulant i com més alt millor! Us emplaço a tots i totes, doncs, a piular aquest divendres a Taradell amb dos convidats de luxe, l´amic Saül Gordillo (perodista i blocaire) i la Trini Milán (Presidenta d´STIC.CAT) A mi, un viatge sorpresa em farà està a Roma, però en aquest món virtual ja sabeu que no hi ha distàncies…i per tant, ens hi veurem igual. Salut i xarxa!!!