Ordre del dia Ple Ajuntament 06/07/09

Demà dilluns, 7 de juliol, hi ha ple a l´Ajuntament de Vic i de l´ordre de dia ja ha caigut  d´urgència el punt més important, el de la inèdita segona aprovació inicial del POUM en l´àmbit de sol urbà consolidat, després de les rectificacions en el projecte inicial instades després d´un allau d´al·legacions, entre elles les d´Esquerra, soci de govern. Ara es preveu un ple extraordinari en els propers dies per tal de fer un monogràfic sobre el POUM. En el Ple de demà, però, hi ha l´aprovació inicial de la constitució del Consell de Ciutat, fruit del fracàs del primer Consell auspiciat per l´Alcalde, qui públicament ja n´ha reconegut l´error. Aquest segon intent, sota l´empara del regidor d´Esquerra, Joan López, hauria de ser reeixit tot començant per ser votat, per unanimitat, per tots els grups del consistori, inclosa la PxC, a qui es va excloure erròniament del primer Consell. Aquest cop, doncs, ningú hauria de dubtar de votar-hi a favor. De fer-ho, la ciutat hi guanyarà. Com sempre, podreu seguir-me al ple via twitter i qik.