Jugada mestra!

L´any 1938 la minoria d´ERC a l´Ajuntament de Barcelona força un acord del plenari per donar el nom de Vicenç Albert Ballester, artífex de l´estelada, a un carrer del cap i casal. Avui, però, el carrer encara no existeix. Vic en serà pionera amb la gran plaça de l´espai de La Central. Amb el temps, les manis acabaran o començaran allà. Feu nacional. Jugada mestra. Esquerra ha matat dos pardals d´un tret: ha esmenat, i amb escreix, l´error comès en el seu dia (la CUP va oferir fusionar les mocions) i ha deixat en evidència el PSC que, fa 1 any va votar a favor de donar-li el nom, i ahir se´n va desdir (quin paper!!). Igual que PxC, tot i que aquests mai van votar-hi a favor.  Com que la calor apreta i tothom vol sucar melindro per avui ja no escric més. Apa, cap a l´aigua!. Actualitzar amb pantalla de mòbil és una odissea. PS: el meu twitter sobre el Ple.