Premis Blocs Catalunya i l´Osonosfera que continua piulant

premis blocsSi el 2008 va ser Girona l´escenari dels primers Premis Blocs Catalunya, el 2009 ho serà Vic. Només per haver iniciat els premis a peu de comarques i no a cavall de l´àrea metropolitana, els organitzadors ja es mereixen un reconeixement. Demà al matí, en el marc de la 2a edició dels Premis Blocs Catalunya, l´Osonosfera, que ja fa més d´un any i mig que piula, l´Impevic i Stic.cat faran un reconeixement públic (amb regal d´un portàtil inclòs) als millors blocs escolars d´Osona, com a prèvia als Premis Blocs Escolars que l´Osonosfera impulsarà a partir d´ara. És una manera més d´estimular la socialització dels blocs a la xarxa i fer-ho, a més, des del mon educatiu. A la tarda, l´Osonosfera serà l´amfitriona d´una trobada d´esferes on pretenem fer-la petar una estona en un shill out improvisat. Al vespre, entrega dels Premis Blocs Catalunya 2009 i festa a peu dret! Ens veiem demà!