Ordre del dia Ple Ajuntament de Vic 07/10/09

En el Ple de Vic d´aquest dimecres (11:30h) s´hi aprova la moció a favor de la consulta per la independència a Vic. El text de la moció és molt pobre, amarat de l´ambigüetat sempre calculada de ciu i sobretot de l´alcalde, però tot i així els 3 partits que la signen (ciu,erc i cup) volen dir SI a la consulta de Vic. La consulta a Vic serà un referent a nivell de país i un trampolí cívic per eixamplar i impulsar l´horitzó sobiranista arreu del país. PxC no hi votarà en contra i deixarà que sigui el PSC qui n´abanderi la crítica airada.  El regidor Toni Serrat, de CIU, farà empipar una mica més el personal de l´Ajuntament amb la desestimació del recurs presentat per la Junta de Personal que no veu bé els últims moviments interns de treballadors. I el plenari també esmenarà l´error jurídic de la societat Parctec Vic, SL per tal de poder ser inscrita al Registre Mercantil, després que el Registrador la retornés per suposats erros en l´articulat dels estatuts. A la sala, s´hi espera un públic nombrós en el moment de l´aprovació de la moció sobre la consulta. Com sempre, hi serem via twitter i qik.  I espero que aquest cop cap càrrec orgànic de Convergència no s´empipi per allò que publico al twitter del Ple (03/08/09) perquè llavors tindrà 2 feines, enfadar-se i desenfadar-se!  Us deixo l´ordre del dia del Ple i l´acta del ple d´agost.