La deixuplina del President

montillaLa deixuplina que el President Montilla ha escenificat davant del seu grup parlamentari per la llei electoral és un intent desesperat d´emular Sant Miquel deixuplinant-se. El sant, però, tenia la ciutat als peus. Montilla, en canvi, no hi té el país. L´estirabot de reanimació de la llei electoral hivernada, com la de l´organització territorial, només servirà per justificar l´acte d´autoritat que el President ha volgut impartir un cop recuperat de l´estaborniment etzibat pel “Bartu y los suyos”. Que ningú es fagi il·lusions. Foc d´encenalls. Ni llei electoral ni organització territorial. Ningú canvia de tren a l´última estació. Al contrari, cridarà a files. Als seus i als seus socis. I amb la sobredosi d´anestèsia subministrada al TC n´hi haurà prou perque el mort (digueu-li sentència) no es desperti abans de les eleccions. Així s´evita el trencament ipso facto del govern d´entesa. Però no es pot pas dir que no sigui hàbil el President. Ha estat capaç de fer entretenir els mitjans rossegant un bistec que està més dur que les pedres sobre les que dormia el Sant.