Sexe al carrer i les noies que reien

noies5Poc  s´ho pensaven les 2 noies adolescents (guapíssimes,per cert!) presents avui al Ple de Vic que es parlaria de sexe en el sí del plenari traçat per Fra Josep de la Concepció. Ha estat en el marc de la moció de PxC per prohibir la prostitució al carrer, votada per CIU, PSC i ERC.  Al clímax final s´hi ha arribat quan Quim Soler de la CUP ha dit que davant de tanta prohibició potser s´hauria d´estudiar la possibilitat d´habilitar zones al carrer per practicar-hi sexe. L´afirmació ha fet trontollar el Crist d´alabastre de la sala de plens sota l´estupefacció de l´alcalde i la rialla enamoradissa de les 2 noies. Anècdotes al marge, el ple  ha aprovat congelar ordenances i taxes pel 2010 amb el suport d´una CUP institucionalitzada que ha vinculat el sorprenent vot a favor (per curro de l´alcalde) a la priorització de les polítiques socials en el pròxim pressupost. Vila d´Abadal també ha fet les paus amb l´alcalde de Manlleu al matisar que Vic vol la seu de la nova caixa fusionada a Manlleu i que l´oferiment de Vic només s´ha d´entendre de forma subsidiària (???). Una moció de suport a l´avortament d´ICV-EUiA, votada per ERC i CUP, ha fet convergir altre cop a CIU i PSC, que no han donat suport a la moció, a reclamar que no es portin al Ple mocions que no parlin de Vic. Un argument enverinat que pretén salvar-los de les incongruències polítiques que sovint els delaten. A precs i preguntes, Solà i Tornafoch s´han enganxat fort i han acabat perdent els papers senyalant-se amb el dit. A fora, el càrrec de confiança que segons Anglada porta el cafè a l´alcade no semblava pas emoinat pel fet que aquell li hagués demanat, en el punt de les ordenances, de suprimir el càrrec per reduir costos. Ja eren les 3 tocades i la gana feia estralls en les converses. Llegiu el meu twitter del ple, clicant aquí.