Tanco el bloc (llufa)

Aprofito l´esperit nadalenc, aquest que hom aprofita per regalar somriures de gran format (falsos?), per dir-vos que tanco el bloc. Me n´he cansat. De tant en tant, però, em podreu continuar llegint pel bloc d´en Manel Pou i també pel de la Lourdes Sánchez. En ambdós blocs hi col·laboraré. Així mantindré viu el cuquet d´escriure. Però no hi escriuré sobre política, sinó sobre cultura i sexe. En cultura, em centraré en dues arts escèniques, com el circ i la màgia (que per molts encara no són cultura!), i en sexe, em centraré en com trencar la rutina. Bona combinació. Explosiva, fins i tot. En fi, que aquest és l´últim post d´aquest bloc. I no volia acabar, lectores i lectors, sense donar-vos les gràcies. Ha estat una experiència gairebé tàntrica i on les sinèrgies, amb totes i tots, han estat mútues. Ens retrobem, doncs, als blocs del Manel i la Lourdes. Per cert, signaré tots els posts amb un pseudònim. Quin? Ai làs.. si heu clicat l´enllaç dels blocs ja ho sabreu!