Avui, Canaletes, demà, López

Si guanyem, una aposta feta ahir em farà estar a Canaletes. Crec que seria la meva sisena incursió a la Font des que tinc ús de raó. No és pas un vagatge prou nodrit per l’ambient juvenívol i culé que allà es respira. Però cal complir les apostes quan l’atzar et fa presoner. Però bona presó aquesta, oi?

I demà, López. Pronuncia, a les 20:15h a l’Auditori de la Caixa de Manlleu de la Rambla Hospital de Vic, la conferència “Servim la Ciutat”, el primer acte públic de la precampanya 2011. Qui nasqué i visqué entre relíquies museístiques dins del Museu Episcopal, i aprengué a jugar a la cuita l’amagada entre quadres i capitells, esboçarà  el seu ferm compromís amb la ciutat que porta el cor. Serà un acte humil i sincer però de calat. Per si les mosques, jo de tu hi seria…