Els dies següents

fotoIl·lusionat i agraït enormement. Així és com em sento després de l’assemblea d’ERC Vic que va proclamar-me alcaldable pel 2015. Afronto el repte majúscul tossudament convençut que el projecte sabrà fer partícips a una àmplia majoria de ciutadans i ciutadanes de la ciutat. Gràcies per l’allau de felicitacions, gens hipòcrites per cert. Generositat màxima del Joan López i és de justícia reconèixer-ho. Garantia de continuar treballant, ara i en un futur, pel país i la ciutat. Tres grans valors assenten el projecte. Proximitat, confiança i estima a la ciutat i al país. Pot semblar una recepta senzilla per una repte ingent. Però és la recepta nostrada. Marca de la casa. Tinc la ferma convicció i l’obligació moral de retornar amb treball i resultats la confiança dipositada. Des de la direcció nacional al veí del 3r-4a.  No defallirem. Hi serem sempre.