Transparència i compromís

cromo

Aquesta darrera setmana hem iniciat les primeres accions públiques per tal de fer arribar la veu del projecte 2015 a totes les llars vigatanes.

La primera acció té a veure amb la transparència, un valor que des del primer dia que vaig tornar a l’Ajuntament i vaig agafar responsabilitats de govern, he portat sempre davant de les meves accions.

Comencem amb una d’innovadora a la ciutat, compromesa amb la transparència però també amb l’autofinançament d’aquest nou projecte. Estem decidits a autofinançar-nos per no dependre en exclusiva dels bancs per fer arribar el nostre projecte a tothom.

Per aquest motiu, hem editat uns BONS d’AJUT de subscripció popular de  5€, 10€, 20€ i 50€  que seran bescanviables per diferents peces, originals o reproduccions, de gran valor històric pel nostre país i difícils de trobar en l’actualitat. Totes les obres, tan originals com reproduccions, s’han numerat i són sèries limitades.

macia-companysHi podreu trobar un Segell original de 1919 promogut pel Comitè Pro-Catalunya de Vicenç Albert Ballester per reivindicar el reconeixement de Catalunya com Estat davant l’aleshores recent creada Societat de les Nacions, embrió de l’ONU, 8 cromolitografies diferents sobre la Història de Catalunya de Nicolau Miralles de l’any 1907, el logo d’ERC fet en fusta de pi o fragments originals de cinta catalana de l’època republicana de l’any 1932 entre d’altres peces.

Al mateix temps, en aquest enllaç de la web d’ERC Vic, podeu trobar els sous dels dos regidors, així com la quantitat mensual que rep el grup municipal d’ERC-SOMVIC a l’Ajuntament, l’import de carta financera que paguem al partit i les quotes que paguem cada regidor per sufragar el préstec que ens ajuda a costejar les diferents accions al llarg del mandat actual 2011-2015.

logoerc