Manteniu-me informat !

Del 7 al 17 de març aquest blog l´actualitzaré des de Somoto (Nicaragua), on hi estaré, per segona vegada consecutiva, en representació de l´Ajuntament de Vic i per delegació de l´Alcalde, Jacint Codina, per fer el seguiment i valoració dels projectes finançats per la nostra ciutat al poble de Somoto, després de 8 anys de conveni solidari (1999-2002 i 2003-2006) entre les dues alcaldies (Vic i Somoto), signar la pròrroga de l´últim conveni per un any més (2007) i estudiar, si s´escau, un nou conveni bianual pel 2008-2009. I de moment, també serà la meva última visita “oficial” a Somoto (que no personal) pels pròxims 4 anys.
Pels curiosos i malpensats, ja us avanço que el viatge és autofinançat (faltaria més!!!) i no cal que us digui que, malgrat la distància, copsaré el pols polític de la ciutat en una setmana en la que segurament hi haurà sorpreses! Manteniu-me informat…