A ritme de campanya !

“A ritme d´illa” és un innovador i seriós projecte musical i poètic que el menorquí Miquel Mariano, bregat des de fa anys en el món de la música folk i recerca literària, ha volgut regalar a ses illes i al país sencer, musicant 12 poemes de poetes illencs, tot i que també en recull de Miquel Martí i Pol. D´aquest seriós treball en solitari en sobresurt, però, el tema “Verigut”, un poema de Tòfol Mus (poeta molt popular de Menorca) i a partir del qual en Miquel Mariano n´ha fet una rumba alegre i fresca, tot un cant a la primavera, i que ja és tot un èxit a Menorca i de ben segur que serà una de les revelacions autòctones d´aquest estiu a tot el país. Un bon company des Mercadal és el que m´ha fet saber tot el que envolta aquesta moguda. Dir-vos també que al bloc del Marc Riera també la podreu veure i escoltar.
Si em permeteu, com que ja estem practicament en campanya electoral i qui us escriu aquest cop viurà la campanya des del pati de butaques, m´atreveixo a proposar aquest “Verigut” com a banda sonora d´aquesta campanya electoral a Vic perque tots els candidats semblen estar molt nerviosos i no els anirà gens malament relaxar-se tot escoltant-la. Sort i bona campanya…a tots home, a tots!