Ja les tenim aquí !

Tot i que em falten un parell de setmanes, tal i com em veieu (nu de peus i cames), avui he pensat amb elles. Ja tothom les espera. Tan se val si marxes com si et quedes a casa. Tan se val si vas lluny com si vas a prop. Tan se val si te´ls gastes dormint, com menjant. O com si no te´ls gastes. La veritat és que les “d´allonses” ja són aquí. I els “d´allonsis” també. O sigui que amb elles, arriben també ells. Vacances i turistes són germans per conveniència. Si poguéssin es matarien. S´odien. Però la societat tel·lúrica en la que vivim els va casar per sempre. I si es separessin, potser seria pitjor el remei que la malaltia. Ai las, el món quedaria amb el cul a l´aire! Però no us preocupeu, la realitat, que sempre supera la ficció, ens farà fer vacances (tothom les necessita!!) i ser turistes (allò que tothom és però que ningú reconeix). Som-hi doncs!. I és així, com si es tractés d´un desembarc, a l´estil de Normandia, que milers de turistes copsaran el pols al món (quina por!), alguns el veuran al revés i d´altres l´explotaran més. Però sigueu on sigueu, disfruteu, penseu i desitjeu… que tots, quan tornarem, ja ens ho explicarem. Bones vacances!