Café Olé !

Alguns propietaris amb cintura especulativa es freguen les mans intuint l´augment “social” que aplicaran a les rendes de lloguer del seu parc immobiliari a partir de 2008. L´opció sembla fàcil. Incrementar la renda del lloger en la mateixa proporció que l´esponsorització mediàtica del govern espanyol pels pisos de lloguer. Sense conèixer en detall la lletra petita de la mesura (que no per bona deixa de tenir riscos), a priori la temptació és llaminera. I a més cal saber si a Catalunya els joves podran acumular les ajudes del govern espanyol a les ajudes pel lloguer que el nostre govern ja té previstes. Molt em temo que es desequilibraria l´homogeneïtat territorial que cal preservar sempre, aquesta vella cantarella que ens ha provocat una miopia de calaix. Ara, però, amb el pacte de la inversió entre Solbes i Castells (xapó Castells!), sembla que ens hagin graduat les ulleres, i que veiguem el burro del davant almenys per uns quants anys (abans no el veiem ni que fos a 4 passes!). Però els que en duen (d´ulleres) veig que els costa molt aguantar-les 7 anys…