Més rockeros que mai !

Porten més de 20 anys trepitjant escenaris i fent del directe la seva autèntica raó de ser. Després que a finals de l´any passat el carismàtic cantant de sempre, el Pemi Fortuny, abandonés el grup per començar una nova vida lluny dels escenaris, els Lax N Busto van saber trobar (i amb molt d´encert!) un nou cantant, el Salva, i reaparèixer de nou amb més força i trempera que mai. La nova veu és un registre diferent però ha empaltat a la perfecció amb l´esperit de sempre d´un dels grups incombustibles del panorama musical català. I és que aquest manresà “pirata de Mar i Cel”, cantant i actor de 29 anys, podria dir que és un híbrid entre el Quim Mandado dels Sangtraït i el guaperes del Brad Pitt, i tot això amanit amb algun tic picant, com el de tocar-se “l´estri” repetidament (a peu d´escenari les fans regalimaven…). Però tot i així, Xapó Salva! Ahir a l´escenari de l´Espai.Cat del Mercat van demostrar en un concert elèctric i més rockero que mai que continuen deixant-se la pell a l´escenari per fer vibrar el públic (fins i tot vaig arribar a “votar” jo mateix, quan feia anys que no practicava tal costum, si bé n´havia estat, en la meva època de glòria, un esbojarrat practicant més!). Èxit assegurat en aquesta nova etapa d´un dels grups estrella amb els que vam ser molts els que amb les seves lletres ens hi vam fer grans…