Ordre del dia Ple Ajuntament de Vic 03/12/07

Aquest dilluns hi ha l´últim ple de Vic abans dels turrons. I per turrons, les més de 7 mocions que es debatran en aquest Ple. Algunes d´elles sense solta ni volta, però algunes d´interessants que poden estimular el creixement d´ulls de poll. Parlo de la d´ICV-EUiA sobre l´Institut Municipal d´Educació i la de la CUP sobre el caos ferroviari, que portarà implícita la petició de dimissió de la ministra “antes partía que doblá”. En aquesta última serà interessant veure la postura que prendran cadascun dels 3 partits de l´equip de govern…Per acabar, la carretada de precs i preguntes que tornaran a haver-hi em farà ser previsor i per tant aniré al ple amb la panxa plena. Això sí, amb tanta estona, espero fer-hi el rotet…Cliqueu aquí per llegir-ne l´ordre del dia. I aquí per llegir l´acta del ple d´octubre.