1 any de bloc

Avui dimecres 30 de gener farà just un any que vaig inaugurar aquest bloc i hi vaig publicar el meu primer post. Ho vaig fer per convicció personal i per poder disposar d´un canal propi d´opinió i participació ciutadana. Una finestra oberta a la reflexió des de Vic i sobre Vic. Però en aquell moment no m´esperava que la projecció i acceptació d´aquest instrument virtual pogués despertar tant d´interès. Haig de reconèixer que més aviat n´era escèptic. La realitat, però, ha estat molt diferent i avui sóc un convençut més de l´enorme influència que té la xarxa i de la repercussió política i ciutadana que pot arribar a tenir un eina com el bloc. Amb tot, encara avui soc un profà en la matèria, inexpert i sense pedigrí virtual, però la voluntat i la il·lusió torpedinen qualsevol obstacle. He començat a treballar, sota el domini joanballana.cat, en el disseny d´una nova plantilla amb un format nou que permeti una més gran interacció amb el lector, tot aprofitant millor les eines virtuals col·lectives que hi ha a la xarxa. Espero que en pogueu veure el resultat en un parell de mesos (aprox). De moment, tanco aquest primer any blocaire amb més de 20.000 visites (veure marge inferior dret), 166 posts publicats i més de 660 comentaris, que al meu entendre, ja és tot un èxit! Gràcies a tots i a totes per fer-ho possible.
PD: aquest 2008 també compliran el seu primer any com a blocaires en raül, en carles, l´arnau, la marta, el josep, i la laia. Felicitats a tots ells també!