La mirada positiva? josé luís,apaga y vámonos…

Que el PP (quina web més horrible!) perdi els papers i fagi de la demagògia barata el seu epistolari de campanya no em sorprèn. És el seu registre. Un registre que el PSOE aprofita per contrastar-lo amb el seu producte, “la mirada positiva”(???). No discutiré l´obvietat de l´estratègia del llop que, precisament per òbvia, em cansa. Més aviat “la mirada positiva” és “la mirada de siempre”. Però a aquestes alçades ja no perdré el temps amb llibres de cavalleria que a la meseta no entendran mai. Aquest sainet electoral ja el deixo pels molts que encara s´hi entesten (jo ja ho tinc clar!). Deixant de banda la trista subhasta popular (1 vot=400€) i dubtant dels postulats d´aquesta esquerra talentosa, el que em decepciona, i fins a cert punt em fa fàstic, és escoltar i veure certs tipus de paròdies electorals, com la de l´últim video del PSOE, on es parodia el càncer. És indignant, insultant i barat, molt barat. Un insult flagrant als milers de persones que pateixen aquesta letal malaltia. El video el vaig veure ahir i el que en un principi feia gràcia va acabar per fer-me fàstic. Si ésta és la mirada positiva, josé luís, apaga y vámonos…porqué quién te ha visto y quién te ve! Aquí us el deixo.