Ple ordinari Ajuntament de Vic 04/08/08

Aquest dilluns, 4 d´agost, últim ple abans de vacances. L´ordre del dia torna a tenir “xixa” i el ple serà mogudet. Entre d´altres, s´hi aprova el contracte programa 2008-2011 en matèria de serveis socials, les contribucions especials del barri del remei i l´adjudicació provisional de les obres així com del pàrquing soterrat de la Rambla Tarradellas, i un conveni de col·laboració amb la comunitat dels Sánchez Arjona per sufragar les despeses d´arrenjament de les canals dels pisos. Mocions (una sobre els 100 anys d´estelada) i precs i preguntes que amaniran un ple d´estiu atípic. Per llegir l´ordre del dia, clica aquí. Les actes no us les puc oferir perquè fa cosa de dos plens que no apareixen a la web (???). El pròxim ple, sense el personal de vacances, no hi haurà excusa (o si?) per no penjar-les.