El bloc al taller

osonosfera2Demà porto el bloc al taller. I també ho poden fer tots els osonosfèrics que ho vulguin. Per tunejar o maquejar el bloc, així com per fusionar-lo amb diferents eines socials. Ho farem en el taller de blocs organitzat per l´osonosfera i impartit pel Dani Martínez, en el marc de l´e-week i la nova fira Play, l´aposta d´enguany de la setmana digital de Vic. Pep Campàs, l´artífex del parcal digital, és la millor garantia d´èxit d´aquesta nova fira Play. Per altra banda, des de l´osonosfera, seguim treballant per continuar agregant la rica comunitat blocaire de la nostra comarca en el portal osonosfera.cat que, després d´un any de funcionament, ja comptabilitza més de 300 blocs comarcals. La xarxa és viva i les noves eines d´interacció social ofereixen noves oportunitats que complementen els blocs. L´osonosfera no pot restar impassible a les noves tendències i en el mon virtual cal reinventar-se contínuament. I així ho farem. Bona setmana digital a tots els blocaires, twittaires i facebookeros.