Ple ordinari Ajuntament de Vic 11/05/09

Demà dilluns hi ha ple a l´Ajuntament de Vic i aquest dijous s´acaba el plaç per presentar les al·legacions a un POUM que, finalment, haurà de ser reconduït. Esquerra Vic, tal i com ja va anunciar en un comunicat de premsa, n´hi presentarà. Això no hauria d´haver sorprès ningú, doncs en l´aprovació inicial la regidora Gràcia Ferrer ja va anunciar-les. Però pel què sembla la responsabilitat i valentia d´Esquerra en tot l´afer del POUM ha posat nerviós a més d´un. Alguns rectifiquen i altres presenten mocions. Com la de PxC que demana l´expulsió d´Esquerra de l´equip de govern. Anglada, que amb tot l´afer del Poum ha estat out per manca de projecte, s´esbaralla per fer la ciutat d´uns en contra de la dels altres. Per Esquerra, en canvi, la ciutat és de tots (govern, oposició, entitats, ciutadans…) i és precisament entre tots que hem de millorar-la. I això ha fet i farà Esquerra. Llegeix l´ordre del dia i la interessant acta del ple anterior. Com sempre, hi seré, i podreu seguir el Ple via twitter i Qik.