Ple Ajuntament de Vic 19/03/2010

Aquest divendres hi ha ple extraordinari a l´Ajuntament de Vic i de l´ordre del dia en destaca sobretot, l´aprovació provisional del POUM (malgrat que a la web no es pugui consultar per dificultats tècniques,ai ai ai!!). S’aprovarà per una àmplia majoria, i només PxC es desmarcarà del vot favorable. Cert és, però, que el POUM que s’aprovarà és molt millor que el que en el seu dia es va aprovar incialment en el Ple del passat  mes de febrer, on alguns grups, com ERC, ja van anunciar que, tot i ser socis de govern i votar-hi a favor, hi presentarien en posterioritat al·legacions pròpies. Igual que també anunciaren la resta de grups de l’oposició. Al final, l’allau d’al·legacions presentades, que en la seva gran majoria han estat acceptades, han configurat un POUM millorat i més equilibrat que l’anterior, i en el que els grups de l´oposició, via les seves esmenes, també hi han fet aportacions interessants. I així entre tots l’haurem fet millor i com que bé està el que bé acaba, cal donar-hi ple suport. Com sempre, podreu seguir el Ple en directe en aquest bloc per via twitter i qik.