A la Mostra, fent-la petar!

Em van fer una pregunta i jo els en vaig fer vint! Vaig aprendre més jo d’elles, que elles de mi. I tot i els 30 anys de diferència vam acabar “rajant” de les profes de l’escola que havíem compartit, de “lo bé” que es viu a Vic i que els hi agradava molt el circ!. Ai làs, la vida en un cabàs! Junts ens vam fer un auto-exàmen. I em van suspendre per no conèixer “Las Divinas” però em van aprovar per tota la resta. Fou durant la 7a Mostra d’Entitats de Vic, on Assomvic va tornar a ser-hi present, i on el caràcter humil i poc pompós de la pròpia fira consolida any rera any el seu èxit. Les entitats se l’han feta seva i això es nota en l’ambient. Us deixo amb un fragment del video que la Wissal, la Boutaina, la Hanal i la Nouhayla em van regalar. A totes, una abraçada embolicada  i  ens veiem trepitjant carrer!