Amunt i crits

Que la Festa Major de Vic ja no és aquella festa major en miniatura, de pur tràmit, que havia estat fa anys  (molt abans inclús d’aquell intent prou reeixit de les nits del lloro) és una obvietat que salta a la vista dels més escèptics. Avui la festa major de Vic ja és la festa de totes i tots els vigatans. Fou el regidor Jaume Puig qui feu de palanca de canvi, ja en el mandat Vila d’Abadal, de la renovada i participada festa major, i el regidor Joan López qui l’ha catapultat a l’èxit majúscul  en els últims 3 anys. I ho ha fet  sense que ningú se n’hagi sentit exclòs. És així com la ciutat se l’ha fet seva. Essent hereus de la tradició vigatana que amb orgull enarborem i garants de l’emancipació popular que defensem. Sumant i no restant. Proposant i no criticant. I és que al final, totes i tots som vermells, negres i verds perquè tots fem i construïm una ciutat de colors. Gràcies a totes i tots.  Amunt i crits I fins l’any vinent !